Miniciocolate

Ciocolată neagră 56% cacao 

Gust echilibrat, cu note fine de cacao și aciditate moderată.

Gustul bogat și intens al ciocolatei este îmblânzit de dulceața subtilă a zahărului, iar aroma profundă de cacao te învăluie într-o mireasmă exotică și misterioasă. Cu o textură netedă și cremoasă, un gust persistent și plăcut, ciocolata cu 56%cacao poate fi desertul ideal.

Ciocolată neagră 70% cacao 

Ciocolată fină, datorită conținutului ridicat de unt din cacao. Gustul său intens și distinctiv, oferă o experiență deosebită pentru papilele gustative. Notele subtile de fructe și nuci și consistența sa fină și catifelată conferă ciocolatei o eleganță care o plasează înaintea oricărui desert.

Ciocolată Lapte cu Cafea Arabica, 40% cacao.

Note de cacao și lapte însoțite de aroma irezistibilă a boabelor de cafea arabica, proaspăt prajite și măcinate. O compoziție savuroasă realizată cu măiestrie de ciocolatieri talentați.

Ciocolată Neagră cu Cafea Arabica, 60% cacao.

O alegere perfectă pentru iubitorii de ciocolată neagră si cafea. Cafeaua arabica este o varietate de cafea cunoscută pentru gustul său fin și delicat, care se îmbină perfect cu aroma intensă și bogată a ciocolatei cu 60% cacao. Această combinație oferă o experiență de gust complexă și rafinată, cu o notă de amărui dulceag.

In plus, ciocolata neagră cu 60% cacao are si beneficii pentru sanatate, datorită conținutului său ridicat de antioxidanți. Aceștia ajută la protejarea celulelor împotriva daunelor provocate de radicalii liberi și la îmbunătățirea funcției cognitive.

In concluzie, ciocolata neagră cu cafea arabica este o alegere excelenta pentru cei care caută o experiență de gust bogată și rafinată, dar și pentru cei care doresc să beneficieze de proprietățile antioxidante ale acesteia.

Gust intens de cacao și cafea. Un mix minunat pentru cei care prefera un expreso. Boabele de cafea arabica Columbia, proaspăt prajite și măcinate încorporate în masa de cacao transformă acest desert rafinat.

Ciocolată Neagră cu Mentă, 60% cacao.

Combină tradiția gustului autentic de ciocolată neagră cu note subtile de mentă, care te va fermeca și te va încânta în mod inegalabil.